Boldog karácsonyt!

2011.12.24. 15:00

 Sziasztok!

A Gamers Brotherhood csapata boldog karácsonyt kíván és boldog új évet blablabla... Nagyjából a szokásos karácsonyi köszöntővel készültem nektek. Itt már nagyon nagy karácsonyi hangulat van: Egy kis hó is esett és a tipikus nagy karácsonyi rohangálás megy végbe éppen. A fa már felállítva, az ajándékok megérkeztek gazdáikhoz, így már csak az estére vár az egész család, mikor összegyűlünk a nappaliban és... nézzük az RTL klubbot.xdd (Reszkessetek betörőket xD - Infynity -)

Mivel az ünnepekkel kapcsolatosan már nem lesz bejegyzés, így még annyit mondanék, hogy szilveszterkor ne a mentő vigyen haza titeket, vigyázzatok magatokra! A blog 2012-ben is aktív lesz és hogyha már itt tartunk akkor én nem hiszek a világ végében!:)

Legyetek sokat a családdal! (de a játékon azért jelenjetek meg!)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gamersbrotherhood.blog.hu/api/trackback/id/tr63490984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

{[Zolee]} 2011.12.24. 15:57:43

Az Gamers Brotherhood az A* nem Az és Reszkessetek betörök nem RTL-en lessz XD

Đ3LTA · http://gamersbrotherhood.blog.hu/ 2011.12.24. 18:54:36

@{[Zolee]}: Melyik csatornán lesz a reszkessetek betörők? Minden karácsonykor megnézem... :D
süti beállítások módosítása