Helyzetjelentés - MaRk

2012.02.02. 21:17

Mivel többen leírták, hogy jelenleg mivel tevékenykednek gondoltam én is megteszem ezt. Tehát jelenleg még nem kezdem el megszerkeszteni a játékbemutató videót, de az ötlet már a fejemben van. Úgy gondolom jövő hétvégére meg is tudom ezt valósítani. Remélem, nem fog csúszni a videó, de bármi közbe jöhet, ami most is jelentős "fenyegetés" az a Dél-Kelet Magyarországi időjárási helyzet, ami nem túl biztató, és sok helyen hosszabb áramszünetekről meg hasonló elrettentő dolgokról beszélnek. Remélem mindez nem igaz, és semmi sem fog közbejönni a jövő hétvégi játékbemutatómnak.

Ameddig nem lesz általam publikált videó, addig nézzétek a Let's Play GMOD sorozatot, amit szintén én csinálok, egy régebbi ismerősömmel. A jövőben az említett videósorozat epizódjait a Gamers Brotherhoodon belül is publikálni fogom. A sorozatot megtaláljátok a YouTube channelemen(youtube.com/xXMark1996Xx)!

A bejegyzés trackback címe:

https://gamersbrotherhood.blog.hu/api/trackback/id/tr854054696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása