Helyzetjelentés

2012.03.19. 08:43

 Sziasztok, DELTA vagyok!

A tagok közül is jelezték jó páran, hogy a képváltó nem frissül. Ennek az az oka, hogy Night kollega egy új design-on dolgozik, ami még szebb lesz mint a jelenlegi! Nem olyan régóta írtam neki és azt mondta, hogy az iskola miatt nem sokat tud haladni, de remélhetőleg hamarosan elkészül. A Minecraft sorozatomról is egy keveset: Mivel ma és holnap nem megyek iskolába, mert beteg vagyok feltudunk venni jeleneteket és így lehetséges, hogy elkészül a 3.rész akár már szerdára!

A játékbemutatóimról is kicsit: A következő alanyom az Alan Wake. Gondoltam arra is, hogy a Syndicate legyen a bemutatandó játék, de azt nem olyan régóta ismerem, mint az Alan Wake-et. Erről a játékról nagyon megoszlanak a vélemények. Az enyémet is röpke 1 hónap múlva megtudhatjátok! Végül pedig hamarosan közeledik az 1 éves évfordulója annak, hogy videózok! Május elején lesz majd egy videó, amiben mindent elmondok cenzúra nélkül. Sikerek, bukások. Egy év történései... Egy kiváló zenével búcsúznék!

A bejegyzés trackback címe:

https://gamersbrotherhood.blog.hu/api/trackback/id/tr984325228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

copag 2012.03.20. 10:36:57

Üdv!

Mindenkit szeretettel várunk újra a szerveren!!!

IP:78.131.58.215

Minden napos eventek.

Telek rendszer

Szép város

Sok warp

Gyertek!!!

[Slim] · http://gamersbrotherhood.blog.hu/ 2012.03.20. 14:22:28

@copag: Kedves copag ez nem reklám oldal, de hamachis a szeró? ? :D
süti beállítások módosítása