Sziasztok én Slim vagyok!

Ma úgy gondoltam kedvezek nektek és felrakom a Dark Sector végigjátszásának 4.részét + kaptok pár fontosabb hírt!

              

Bezárhatja kapuit a Zipper Interactive

Egyenlőre hivatalos megerősítés nincs, de több forrás úgy tudja, hogy a Sony olyan mértékű elbocsátásokat hajtott végre a Zipper Interactive-nál, hogy a stúdió működése gyakorlatilag hamarosan leáll. A csapata SOCOM-sorozatról volt ismert elsősorban, de ők csinálták a MAG című Fps-t is.

-Az elbocsátás oka nem ismert, elképzelhető, hogy a Sony nem szeretne továbbra is pénzt önteni a cégbe, így inkább bezárják azt.

Már készül az ötödik WoW-kiegészítő

A World of Warcaft negyedik kiegészítője , a Mists of Pandaria még az idén megjelenik, amit megerősít a tény, hogy az Annual Passt vásárlók egy részének már három napja elkezdődött a bétateszt. Paul Sams azonban megerősítette, hogy további kiegészítők várhatók a jövőbe.

-Paul Sams szerint Chris Metzen, a Blizzard kreatív vezetője és a brigád már most több kiegészítőre előre tudja, mit szeretnének csinálni, a Pandaria után az ötödik kiegészítőn már el is kezdte dolgozni.

Mára sajnos csak ennyi hírre volt időm, de ne szomorkodjatok holnap is lesz pár hír!

                                                                                       Addig is Sziasztok!

A bejegyzés trackback címe:

https://gamersbrotherhood.blog.hu/api/trackback/id/tr874338131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása