A hét fontosabb eseményei

2012.03.30. 13:00

 Sziasztok én Slim vagyok!

Infinity megkért hogy ne bombázzalak titeket minden egyes nap hírekkel ez a kérését tiszteletben tartom és eljött a bejegyzés melyben a hét eseményit írom le nem is húznám az időt vágjunk bele! 

 

Angry Birds  Space - három nap alatt tízmillió 

Alig jelent meg az a Angry Birds  Space, a legnagyobb alkalmazásboltokban máris átvette a vezetés a dühös madarak legújabb, űrbéli kalandja.

 

Késik a Silent Hill: Book of Memories 

Egyenlőre nem tudni, hogy miért és meddig csúszik a játék boltokba kerülése.

 

Blizzard: hozni fogjuk a szintet konzolon is

Már persze akkor, ha a Diablo 3 tényleg megjelenik konzolokra, mert egyelőre továbbra sincs sem zöld lámpa a fejlesztésnek, sem pedig hivatalos bejelentés.

 

BrowserQuest - MMO a Firefox fejlesztőitől 

A Google közbenjárásának hála a Mozilla ismét több éves anyagi biztonságnak néz elébe.

Ha szeretnéd a BrowserQuestet kipróbálni itt a link: http://browserquest.mozilla.org/

 

Call of Duty: Black Ops 2 - infószivárgás

Az Activision nem erősítette meg hivatalosan, hogy az idei Call of Duty epizód a Black Ops 2 lesz. Már többen konkrét információkkal tudnak szolgálni a játék multiplayer módját ért változtatásról.

 

Az FBI is licencelte az Unreal Engine 3-at

Az amerikai hadseregnek egyre több különböző szimulátorra és virtuális gyakorló térre van szüksége, ezek pedig az Unreal Engine-re fognak épülni.

 

Mára ennyi jövőhéten szerda környékén lehet írok híreket de most már csak hétvégén számítsatok ezekre de addig is sziasztok!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gamersbrotherhood.blog.hu/api/trackback/id/tr494350048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása